Η Neoptic Συκαράς είναι μια ελληνική οικογενειακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών για περισσότερο από 40 χρόνια. Με αποκλειστική αντιπροσωπεία ιταλικών εργοστασίων στην ελληνική αγορά και πολυετή εμπειρία, δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα, τις νέες τεχνολογίες, τα άριστα υλικά και τις ανερχόμενες τάσεις της μόδας.
Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και την εξυπηρέτηση, προσφέρει στους πελάτες μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τόσο σε κλασικές όσο και πιο σύγχρονες γραμμές, σε ανταγωνιστικές τιμές που εστιάζουν στις ασφαλείς πωλήσεις. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 600 μοντέλα σκελετών οράσεως και ηλίου, σε διαφορετικές και αποκλειστικές γραμμές, που συνδυάζουν το διαχρονικό στυλ, τις υψηλές προδιαγραφές και την ιταλική φινέτσα.
Εστιάζοντας στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε καταστήματος, η εταιρεία στοχεύει στο after sales service και παρέχει άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών με υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία, πρεσβεύοντας την ιστορία 40 ετών ποιότητας και την εγγύηση Neoptic

banner-two.jpg